Reanimatiecursus bij jou thuis

Organiseer nu zelf een Reanimatiecursus of Kinderreanimatie incl. AED bij jou thuis.

Wil je samen met vrienden, familie en/of collega’s leren hoe je levensreddende reanimatie kunt uitvoeren, en dit doen in een vertrouwde en comfortabele omgeving? Dan is een reanimatiecursus bij jou thuis, speciaal georganiseerd voor jouw groep, de perfecte keuze!

Onze instructeur komt bij jou thuis op een afgesproken datum en tijd. Samen met jouw vrienden, familie en/of collega’s creëren we een interactieve en leerzame ervaring. Tijdens de cursus behandelen we de essentiële vaardigheden van reanimatie, inclusief borstcompressies, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een AED.

Het voordeel van het volgen van een reanimatiecursus bij jou thuis met een groep is de mogelijkheid om samen te leren en te oefenen. Het creëert een vertrouwde omgeving waarin iedereen comfortabel vragen kan stellen en actief kan deelnemen aan de training. Bovendien versterkt het de onderlinge band tussen vrienden, familie en collega’s, en vergroot het de kans dat er altijd iemand in de buurt is die kan ingrijpen bij een noodsituatie.

Onze ervaren instructeur zal de cursus aanpassen aan de behoeften en het kennisniveau van de groep. Er is voldoende tijd om te oefenen en alle deelnemers krijgen persoonlijke begeleiding om de reanimatietechnieken goed onder de knie te krijgen. Na afronding van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat.

Het organiseren van een reanimatiecursus bij jou thuis is niet alleen leerzaam, maar ook een leuke en waardevolle activiteit. Het geeft gemoedsrust en vertrouwen in het vermogen om levensreddende hulp te bieden wanneer dat nodig is.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reanimatiecursus bij jou thuis voor jouw groep te plannen. Samen kunnen we zorgen voor een veiligere en beter voorbereide omgeving!

Hoe werkt dit?

  • Zoek mensen met dezelfde interesse als jij hebt (4 tot 6 deelnemers)
  • Daar waar de cursus gehouden wordt dient voldoende oefenruimte te zijn
  • Neem contact op met DIZA Opleidingen
  • In overleg bepalen we een datum

Kosten: op aanvraag
In de meeste gevallen zijn deze te declareren bij de ziektekostenverzekering

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus bij jou thuis? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.