BHV Cursus Kinderopvang

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde BHV-cursus gericht op noodsituaties waarbij kinderen betrokken zijn? De BHV Cursus Kind en Omgeving met NIKTA-certificaat en e-learning is de perfecte keuze om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van kinderhulpverlening te verbeteren. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de kinderopvang, scholen en iedereen die met kinderen werkt. Met de combinatie van e-learning en praktijktraining, kun je op een flexibele en efficiënte manier de vaardigheden leren die nodig zijn om snel en adequaat hulp te bieden in noodsituaties.

Waarom kiezen voor de BHV Cursus Kind en Omgeving?

Deze cursus is speciaal ontworpen om deelnemers te trainen in bedrijfshulpverlening (BHV) gericht op kinderen en hun omgeving. De cursus bestaat uit twee delen:

  1. E-learning: Toegang tot interactieve modules waarin je leert over specifieke risico’s voor kinderen, zoals ongevallen en brand. Je kunt de lesstof in je eigen tempo doornemen, waar en wanneer je maar wilt.
  2. Praktijkdag: Na de e-learning neem je deel aan een praktijkdag waar je onder begeleiding van ervaren instructeurs leert omgaan met realistische scenario’s. Dit praktijkgedeelte richt zich op het toepassen van BHV-vaardigheden in situaties waarbij kinderen betrokken zijn, zoals evacuatie, brandbestrijding en het verlenen van Eerste Hulp.

Wat leer je in deze cursus?

  • Beoordelen van noodsituaties bij kinderen.
  • Eerste hulp verlenen bij verstikking, verwondingen en koortsaanvallen.
  • Reanimatie bij kinderen en het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator).
  • Veiligheid waarborgen in noodsituaties en het nemen van preventieve maatregelen.

NIKTA Certificering en Erkenning

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een NIKTA-certificaat. Dit certificaat is erkend in diverse sectoren zoals kinderopvang, onderwijs en sportverenigingen. Het certificaat toont aan dat je beschikt over de nodige EHBO-vaardigheden voor kinderen en is één jaar geldig.

Cursusdetails:

  • Prijs: vanaf €178,- excl. BTW per persoon
  • Duur: 8 uur (inclusief praktijkdag)
  • Certificaat: NIKTA
  • Geldigheid: 1 jaar

Incompany BHV Cursus op jouw locatie

Wil je de training voor een groep organiseren? We bieden vanaf 6 personen ook incompany BHV-cursussen aan, waarbij de cursus bij jou op locatie wordt gegeven. Dit zorgt voor een op maat gemaakte training die aansluit op de specifieke omstandigheden binnen jouw organisatie.

Schrijf je Nu In!

Zorg ervoor dat je optimaal voorbereid bent op noodsituaties met kinderen. Schrijf je vandaag nog in voor de BHV Cursus Kind en Omgeving met NIKTA-certificaat en e-learning, en vergroot jouw kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen als BHV’er.

Heb je vragen of wil je snel contact opnemen? Stuur ons een WhatsApp-bericht via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de BHV Cursus Kinderopvang? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.