Verzenden en retouren

Wij doen ons best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het aangegeven adres af te leveren. Dit is afhankelijk van de producten voorraad, bij elk product staat de geschatte levertijd.

Verzendkosten Nederland

Vanaf € 50,- incl. BTW zijn er geen verzendkosten binnen Nederland, daaronder zijn de verzendkosten € 5,25 voor bestellingen die als pakket (0-10 kg) verzonden kunnen worden. De bestellingen van DIZA Opleidingen worden bezorgd door PostNL. Helaas hebben wij geen invloed meer op de verzending zodra het pakket in behandeling is bij PostNL.

Bovengenoemde prijs is inclusief 21% BTW
De kosten voor verzending naar het buitenland is afhankelijk van het land. Voor een prijsindicatie van overige landen kunt je mailen naar administratie@diza-opleidingen.nl.

Retourneren en annuleren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem. Je kunt jouw bestelling of een deel daarvan binnen 14 dagen na ontvangst, naar ons retourneren. Als je iets retour stuurt maak dan gebruik van ons retourformulier, zodat wij weten van wie het
afkomstig is. Dit formulier moet je toevoegen aan je zending, dan weten we van wie het is en gaat het verwerken een stuk sneller.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging.

Let er bij het retourneren op dat het product ongebruikt en in originele, niet beschadigde, verpakking verpakt is. Bij eventuele beschadigingen aan het product kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen. Als alles in orde is, storten we het bedrag dat je ons voor de producten hebt betaald terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt. De kosten voor het retoursturen zijn voor jouw eigen rekening.

Product ruilen

Heb je het verkeerde of ben je niet tevreden met het product dat je bij ons hebt besteld? Dit is geen
probleem, neem contact met ons op voor een oplossing.

De kosten voor het omruilen zijn voor uw eigen rekening.