Over ons

DIZA Opleidingen

In 2008 is Diederik Zaaijer begonnen met DIZA Opleidingen.

Sinds 1999 ben ik werkzaam bij de brandweer. Ik merkte tijdens mijn uitrukken bij de brandweer, hoe weinig mensen weten hoe ze moeten handelen bij bijv. een ongeval, reanimatie of brand. Mede hierdoor ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in BHV en EHBO en dan vooral in het stuk hoe mensen goed voorbereid kunnen worden op een calamiteit. Ik verzorg zoveel mogelijk zelf de trainingen en soms wordt er gebruikt gemaakt van gecertificeerde instructeurs met ervaring uit de praktijk. De trainingen die ik verzorg zijn er opgericht dat jij zelf of jouw personeel ook daadwerkelijk snel en effectief kunnen optreden bij een calamiteit. Ook liggen de prioriteiten in hoe een calamiteit voorkomen kan worden. Alle trainingen zijn gecertificeerd door bijvoorbeeld het Nikta, Oranje Kruis of NRR. Een cursus wordt bij mij dus nooit alleen ‘vanuit het boekje’ gegeven, maar ook altijd aangevuld vanuit eigen praktijkervaring. Zo streven we er ook naar om zoveel mogelijk maatwerk trainingen op locatie (in company) met daarin jouw specifieke wensen te verzorgen. Hierdoor wordt er een juiste balans bereikt binnen alle opleidingen en trainingen.

Daarnaast zie ik nog vaak dat er een groot aantal mensen zich niet bewust zijn van wat er allemaal kan gebeuren in en rond hun woning. Vandaar dat je bij ons ook terecht kunt voor veiligheidsproducten voor thuis en met name rook- en koolmonoxidemelders. Er is zoveel op de markt te koop, dat ook ik door de bomen het bos niet meer zag. Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij al een voorselectie gemaakt tussen verschillende melders, deze zijn te vinden in de webshop. Bij deze selectie hebben we gekeken naar kwaliteit en service, zodat jij en jouw woning ook goed beschermd worden!

Heb je na het lezen nog vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze, neem dan gerust contact op!

DIZA Opleidingen staat voor: Deskundigheid, flexibel, kleinschalig, persoonlijk, scherpe prijs en afspraak is afspraak.

Ben je voorbereid op een calamiteit?

Je bent als werkgever verplicht om goed opgeleide medewerkers in dienst te hebben, die in geval van een calamiteit in staat zijn om adequaat te handelen. Het hebben van de juiste kennis, vaardigheden en middelen kan het verschil maken tussen leven en dood, tussen chaos en gecontroleerde reactie.

Bij DIZA Opleidingen begrijpen we de waarde van voorbereiding en bieden we een breed scala aan trainingen en cursussen om jou te helpen je voor te bereiden op calamiteiten. We geloven dat goede voorbereiding rust, vertrouwen en daadkracht met zich meebrengt, waardoor je in staat bent om doeltreffend te handelen in noodsituaties.

Onze trainingen omvatten diverse aspecten die van essentieel belang zijn bij het beheersen van noodsituaties. Bedrijfshulpverlening (BHV) is een van onze specialiteiten. Tijdens onze BHV-cursussen leer je hoe je snel en effectief kunt handelen in noodsituaties binnen jouw werkomgeving. Van het verlenen van eerste hulp bij verwondingen tot het evacueren van gebouwen en het bestrijden van brand, onze training biedt de benodigde kennis en vaardigheden om een cruciale rol te spelen bij het waarborgen van de veiligheid van anderen.

Daarnaast bieden we cursussen in EHBO en levensreddende handelingen. Het aanleren van reanimatievaardigheden, het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) en het verlenen van eerste hulp bij verwondingen en ziektes zijn vaardigheden die van onschatbare waarde zijn tijdens noodsituaties. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en trainen, zodat je zelfverzekerd en effectief kunt handelen wanneer elke seconde telt.

Naast trainingen bieden we ook een breed scala aan producten die essentieel zijn voor calamiteitsvoorbereiding. Van verbandtrommels en verbandmiddelen tot beademingsmaskers en brandblussers, we hebben alles wat je nodig hebt om goed uitgerust te zijn voor noodsituaties.

Bij DIZA Opleidingen willen we een cultuur van veiligheid en voorbereiding bevorderen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan onze trainingen en cursussen, of je nu een professional bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een particulier dat zich bewust wil zijn van noodsituaties en in staat wil zijn om hulp te bieden.

Waarom DIZA Opleidingen?

Ontdek de voordelen van onze expertise:

 • Ervaren instructeurs: Bij DIZA Opleidingen werken we met ervaren instructeurs die hun kennis en expertise op het gebied van BHV, EHBO en Reanimatie graag met jou delen. Onze instructeurs zijn goed getraind en op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en technieken. Ze zorgen ervoor dat je de juiste vaardigheden leert en zelfverzekerd kunt handelen in noodsituaties.

 • Praktijkgerichte trainingen: Onze trainingen zijn praktijkgericht, waarbij we de nadruk leggen op hands-on oefeningen en scenario’s om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. Door realistische situaties na te bootsen, kun je vertrouwd raken met het reageren op noodsituaties en het toepassen van BHV, EHBO en reanimatietechnieken.

 • Breed scala aan cursussen: Bij DIZA Opleidingen bieden we een breed scala aan cursussen op het gebied van BHV, EHBO en Reanimatie. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, we hebben cursussen op verschillende niveaus om aan jouw behoeften te voldoen. Van basis EHBO tot gevorderde BHV-trainingen, we bieden een passende cursus voor iedereen.

 • Up-to-date materiaal en apparatuur: Tijdens onze trainingen maken we gebruik van up-to-date materiaal en apparatuur, zoals reanimatiepoppen, AED-trainers en EHBO-uitrusting. Dit stelt je in staat om te oefenen met de nieuwste apparatuur en technologieën, wat essentieel is om goed voorbereid te zijn op noodsituaties.

 • Certificering: Na het succesvol afronden van een cursus bij DIZA Opleidingen ontvang je een erkend certificaat, dit certificaat bevestigt jouw bekwaamheid. Het kan ook een waardevol document zijn voor werkgevers en potentiële opdrachtgevers, omdat het aantoont dat je de nodige vaardigheden bezit om te handelen in noodsituaties.

 • Flexibiliteit: We begrijpen dat iedereen een druk leven heeft en daarom bieden we flexibele cursusmogelijkheden aan. Of je nu een particulier bent die een open inschrijvingstraining wil volgen of een bedrijf dat een training op maat nodig heeft, we kunnen aan jouw specifieke behoeften voldoen.

 • Maatwerkoplossingen: Naast onze standaardcursussen bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Als jouw organisatie specifieke trainingseisen heeft of als je een groepstraining wilt organiseren, kunnen we de inhoud en het formaat van de cursus aanpassen aan jouw wensen.

Kies voor DIZA Opleidingen en investeer in jouw kennis en vaardigheden.

Opleidingen en trainingen

Voor de onderstaande opleidingen en trainingen ben je met jouw bedrijf, maar zeker ook als particulier bij ons op het juiste adres. DIZA Opleidingen streeft ernaar de opleidingen en trainingen zoveel mogelijk ‘in company’ te verzorgen.
Dit betekent dat wij bij jou op het bedrijf de cursus komen verzorgen. Het voordeel van het volgen van een cursus in de vertrouwde omgeving, is dat we goed kunnen inspelen op herkenbare situaties voor jou en jouw medewerkers.

Eén van de mogelijkheden voor jou als particulier is om samen met jouw vrienden, familie of collega’s een opleiding of training volgen bij jou aan huis. De voordelen hiervan zijn: laagdrempelig en een ontspannen sfeer.

 • EHBO
 • Kinder EHBO
 • Reanimatie incl. AED
 • Kinderreanimatie incl. AED
 • Bedrijfshulpverlener/BHV

Geef jezelf en jouw medewerkers het vertrouwen om zelfverzekerd en daadkrachtig te handelen bij calamiteiten. Dit doe je na het volgen van een training of opleiding van DIZA Opleidingen.

Producten

Bij DIZA Opleidingen bieden we niet alleen hoogwaardige trainingen en opleidingen op het gebied van EHBO en BHV, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment aan producten die essentieel zijn voor een veilige en goed uitgeruste omgeving. Of je nu een professional bent die op zoek is naar materialen voor bedrijfshulpverlening of een particulier die zijn EHBO-uitrusting wil aanvullen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Onze populaire productcategorieën in EHBO & BHV omvatten:

 • Rookmelders: Wij bieden een breed scala aan betrouwbare en hoogwaardige rookmelders die essentieel zijn voor het vroegtijdig detecteren van rook en het bevorderen van de veiligheid in elke omgeving.
 • Verbandtrommels:Van compacte persoonlijke verbanddoos tot uitgebreidere verbandtrommels voor bedrijven en organisaties, we hebben een breed scala aan verbandtrommels die voldoen aan verschillende behoeften. Onze verbandtrommels bevatten essentiële items zoals verbandmiddelen, pleisters, desinfectiemiddelen, reddingsdekens en meer.

 • Verbandmiddelen: We bieden een breed assortiment aan verbandmiddelen, waaronder elastische windsels, wondverbanden, driekante doeken, zwachtels en compressieverbanden. Deze zijn cruciaal voor het verlenen van eerste hulp bij verwondingen en het bevorderen van een snel herstel.
 • AED’s: Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) zijn levensreddende apparaten die worden gebruikt bij reanimatie. We bieden een selectie van AED’s van gerenommeerde merken, die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn ontworpen.

 • Brandblussers en blusdekens: Veiligheid bij brand is van het grootste belang. We hebben een assortiment brandblussers en blusdekens om snel en effectief branden te bestrijden en de veiligheid te waarborgen.

Bij DIZA Opleidingen streven we ernaar om jou te voorzien van hoogwaardige producten die voldoen aan de vereisten op het gebied van EHBO en BHV. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Bekijk producten om ons volledige assortiment EHBO- en BHV-producten te ontdekken. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, staat ons deskundige team klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen kunnen we zorgen voor een veilige omgeving en het welzijn van anderen bevorderen.

 

Zoek je een product, maar kun je deze niet vinden tussen onze producten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij gaan dan graag voor je op zoek.