Over ons

DIZA Opleidingen

In 2008 is Diederik Zaaijer begonnen met DIZA Opleidingen.
Sinds 1999 ben ik werkzaam bij de brandweer. Ik merkte tijdens mijn uitrukken bij de brandweer, hoe weinig mensen weten hoe ze moeten handelen bij bijv. een ongeval, reanimatie of brand. Mede hierdoor ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in BHV en EHBO en dan vooral in het stuk hoe mensen goed voorbereid kunnen worden op een calamiteit. Ik verzorg zoveel mogelijk zelf de trainingen en soms wordt er gebruikt gemaakt van gecertificeerde instructeurs met ervaring uit de praktijk. De trainingen die ik verzorg zijn er opgericht dat jij zelf of jouw personeel ook daadwerkelijk snel en effectief kunnen optreden bij een calamiteit. Ook liggen de prioriteiten in hoe een calamiteit voorkomen kan worden. Alle trainingen zijn gecertificeerd door bijvoorbeeld het Nikta, NIBHV, Oranje Kruis of NRR. Een cursus wordt bij mij dus nooit alleen ‘vanuit het boekje’ gegeven, maar ook altijd aangevuld vanuit eigen praktijkervaring. Zo streven we er ook naar om zoveel mogelijk maatwerk trainingen op locatie (in company) met daarin jouw specifieke wensen te verzorgen. Hierdoor wordt er een juiste balans bereikt binnen alle opleidingen en trainingen.

Daarnaast zie ik nog vaak dat er een groot aantal mensen zich niet bewust zijn van wat er allemaal kan gebeuren in en rond hun woning. Vandaar dat je bij ons ook terecht kunt voor veiligheidsproducten voor thuis en met name rook- en koolmonoxidemelders. Er is zoveel op de markt te koop, dat ook ik door de bomen het bos niet meer zag. Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij al een voorselectie gemaakt tussen verschillende melders, deze zijn te vinden in de webshop. Bij deze selectie hebben we gekeken naar kwaliteit en service, zodat jij en jouw woning ook goed beschermd worden!

Heb je na het lezen nog vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze, neem dan gerust contact op!

DIZA Opleidingen staat voor: Deskundigheid, flexibel, kleinschalig, persoonlijk, scherpe prijs en afspraak is afspraak.

Ben je voorbereid op een calamiteit?

Je bent als werkgever verplicht om goed opgeleide medewerkers in dienst te hebben, die in geval van een calamiteit in staat zijn om adequaat te handelen. EHBO’ers en Bedrijfshulpverleners binnen jouw organisatie kunnen de gevolgen van een ongeval voor het slachtoffer en de organisatie beperken en daardoor onnodig letsel, verzuim of (bedrijfs-) schade voorkomen.

Waarom DIZA Opleidingen?

 • Heeft alle deskundigheid en veel ervaring in huis, om zowel de basis- als herhalingscursus op het gebied va EHBO, Bedrijfshulpverlening en Reanimatie te verzorgen.
 • Wij kunnen trainingen geven op maat naar de specifieke wensen van jouw organisatie.
 • De trainingen zijn gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk.
 • Wij maken gebruik van gecertificeerde instructeurs met ervaring uit de praktijk. Zij kennen de vaardigheden en weten wat jij kan tegenkomen.
 • Een training bij ons wordt dus nooit alleen ‘vanuit het boekje’ gegeven, maar altijd aangevuld vanuit onze eigen praktijkervaring. Hierdoor wordt er een juiste balans bereikt binnen alle opleidingen en trainingen.

Opleidingen en trainingen

Voor de onderstaande opleidingen en trainingen ben je met jouw bedrijf, maar zeker ook als particulier bij ons op het juiste adres. DIZA Opleidingen streeft ernaar de opleidingen en trainingen zoveel mogelijk ‘in company’ te verzorgen.
Dit betekent dat wij bij jou op het bedrijf de cursus komen verzorgen. Het voordeel van het volgen van een cursus in de vertrouwde omgeving, is dat we goed kunnen inspelen op herkenbare situaties voor jou en jouw medewerkers.

Eén van de mogelijkheden voor jou als particulier is om samen met jouw vrienden, familie of collega’s een opleiding of training volgen bij jou aan huis. De voordelen hiervan zijn: laagdrempelig en een ontspannen sfeer.

 • EHBO
 • Kinder EHBO
 • Reanimatie incl. AED
 • Kinderreanimatie incl. AED
 • Bedrijfshulpverlener/BHV

Geef jezelf en jouw medewerkers het vertrouwen om zelfverzekerd en daadkrachtig te handelen bij calamiteiten. Dit doe je na het volgen van een training of opleiding van DIZA Opleidingen.

Producten

Om jou nog completer van dienst te kunnen zijn, kan je bij DIZA Opleidingen ook terecht voor al jouw rookmelders, EHBO en BHV materialen. Door onze jarenlange praktijkervaring in de hulpverlening kunnen wij jou voorzien van een eerlijk en deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van:
 • Rookmelders
 • Verband- en hulpmiddelen
 • Verbandkoffers en tassen
 • AED Apparatuur
 • Brandblusmiddelen
Zoek je een product, maar kun je deze niet vinden tussen onze producten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij gaan dan graag voor je op zoek.