BHV Cursus op Maat: Voor Hoveniers en Boomkwekers

Bij DIZA Opleidingen begrijpen we dat mensen met groene vingers, zoals hoveniers en boomkwekers, specifieke uitdagingen en risico’s tegenkomen tijdens hun werkzaamheden.
Daarom bieden we een speciale BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus aan die is afgestemd op de behoeften van deze groep professionals.

Onze op maat gemaakte BHV cursus biedt:

Branchegerichte inhoud: We begrijpen de risico’s en uitdagingen waarmee hoveniers en boomkwekers dagelijks worden geconfronteerd. Onze cursus behandelt specifieke situaties en scenario’s die relevant zijn voor jouw vakgebied.

Praktische Training: Onze ervaren instructeurs bieden praktische trainingssessies zodat je voorbereid bent op noodsituaties die zich tijdens jouw werk kunnen voordoen, zoals ongevallen, letsels of brand.

Eerste Hulp: Als professional met groene vingers is het belangrijk om te weten hoe je Eerste Hulp kunt verlenen in geval van letsel. Onze cursus behandelt levensreddende vaardigheden zoals reanimatie, wondverzorging, botbreuken en meer.

Onze cursus is niet alleen informatief, maar ook praktisch en gericht op de unieke uitdagingen van de groene sector.

Veiligheid begint bij de juiste training!
Kies voor een BHV cursus bij DIZA Opleidingen en investeer in de veiligheid van jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden hoe we een invulling kunnen geven aan deze voor jouw bedrijf op maat gemaakte cursus.


Zo zorgen wij samen voor een veiligere werkplek voor jezelf en jouw collega’s.

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de BHV Cursus op Maat: Voor Hoveniers en Boomkwekers? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.