Herhalingscursus Volwassenen EHBO/ Acute Zorg

Blijf scherp en zelfverzekerd in noodsituaties met onze herhalingscursus volwassenen EHBO/ Acute Zorg, erkend door NIKTA.

De herhalingscursus is een combinatie van e-learning en een praktijkdag, waardoor je de nodige kennis op doet en de praktische vaardigheden kunt oefenen.

Als eerste stap volg je de e-learningmodule op je eigen tempo en op een moment dat jou het beste uitkomt. De e-learningmodule geeft je een uitgebreid overzicht van belangrijke onderwerpen binnen de volwassenen EHBO/ Acute Zorg. Je leert over reanimatie, het behandelen van verwondingen en ziektebeelden, het herkennen van noodsituaties en het nemen van de juiste stappen in geval van nood.

Na het voltooien van de e-learningmodule neem je deel aan een praktijkdag. Onze instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven om ervoor te zorgen dat je de technieken op de juiste manier uitvoert. Je oefent met realistische scenario’s en krijgt waardevolle feedback om je vaardigheden verder te ontwikkelen. De praktijkdag biedt een interactieve en stimulerende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Na succesvolle afronding van de Herhalingscursus volwassenen EHBO/ Acute Zorg ontvang je een certificaat van het NIKTA. Dit certificaat bevestigt je bekwaamheid en competentie op het gebied van volwassenen EHBO/ Acute Zorg. Het is een waardevolle erkenning die aantoont dat je over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt om adequaat te handelen in noodsituaties.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is mogelijk om een incompany EHBO cursus te organiseren op jouw locatie.

Blijf voorbereid en zelfverzekerd in noodsituaties door deel te nemen aan onze herhalingscursus volwassenen EHBO/Acute Zorg. Door je vaardigheden regelmatig te herhalen, vergroot je de kans op een effectieve hulpverlening en draag je bij aan de veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in voor de herhalingscursus!

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een Basiscursus volwassenen EHBO / Acute Zorg  kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus Volwassenen EHBO/ Acute Zorg? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.