Reanimatiecursus baby’s en kinderen incl. AED

Wil je als ouder, verzorger, of professional leren hoe je effectief reanimatie toepast bij baby’s en kinderen? Onze reanimatiecursus voor baby’s en kinderen inclusief AED-training biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om levensreddend te handelen in noodsituaties.

Wat leer je in de Reanimatiecursus Baby’s en Kinderen inclusief AED?

Tijdens deze cursus leer je de specifieke reanimatietechnieken voor baby’s en kinderen, zoals:

  • Borstcompressies en mond-op-mondbeademing.
  • Het gebruik van een AED bij baby’s en kinderen.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap en geven praktische tips om je zelfvertrouwen te vergroten. We zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet om snel en doeltreffend te handelen in noodgevallen met baby’s en kinderen.

Voor wie is de cursus geschikt?

De reanimatiecursus voor baby’s en kinderen inclusief AED-training is ideaal voor:

  • Ouders en verzorgers.
  • Leerkrachten, oppassers, en professionals die werken met baby’s en kinderen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), wat aantoont dat je gekwalificeerd bent om reanimatie bij kinderen en baby’s toe te passen, inclusief het gebruik van een AED.

Waarom is deze cursus belangrijk?

Het is van cruciaal belang om te weten hoe je moet handelen in noodgevallen met baby’s en kinderen, omdat zij specifieke behoeften hebben in noodsituaties. Door het volgen van deze cursus kun je levens redden wanneer elke seconde telt.

Cursusdetails:

  • Prijs: Vanaf € 48,50 excl. BTW per persoon
  • Duur: Ca. 3 uur
  • Certificaat: Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)
  • Incompany-training mogelijk: Vanaf 6 personen kunnen wij de cursus op jouw locatie verzorgen, wat ideaal is voor bedrijven in de Betuwe en omliggende regio’s.

Schrijf je vandaag nog in!

Investeer in de veiligheid van baby’s en kinderen door deel te nemen aan onze reanimatiecursus specifiek gericht op deze doelgroep, inclusief AED-training. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in om de levensreddende vaardigheden te leren die van onschatbare waarde zijn in noodgevallen.

Vergoeding via Zorgverzekering

In veel gevallen zijn de kosten van deze cursus te declareren bij je zorgverzekering. Neem contact op voor meer informatie.

Ook voor een herhalingscursus kinderreanimatie kun je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons een WhatsApp-bericht via het onderstaande telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus baby’s en kinderen incl. AED? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.