Ontdek de voordelen van een training op locatie/incompany

Bij DIZA Opleidingen begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke trainingsbehoeften heeft. Daarom bieden wij onze uitgebreide reeks cursussen ook als incompany optie aan. Dit betekent dat onze ervaren instructeurs naar jouw locatie komen, zodat de training naadloos aansluit op de kenmerken en risico’s van jouw bedrijf of instelling.

Waarom kiezen voor incompany trainingen?

 • Aangepast aan jouw bedrijfsomgeving: Onze instructeurs passen de cursusinhoud aan op basis van de specifieke risico’s en omgevingsfactoren van jouw bedrijf. Ook kunnen ze zich richten op de specifieke behoeften van jouw team.  
 • Tijdbesparend: Geen reistijd voor jouw medewerkers, wat betekent dat ze meer tijd hebben voor andere belangrijke taken.
 • Team Building: Het gezamenlijk volgen van training versterkt de teamband en verbetert de algehele samenwerking.
 • Directe toepasbaarheid: De opgedane kennis kan onmiddellijk in de praktijk worden gebracht op de eigen werkplek.
 • Flexibiliteit in planning: Cursussen kunnen worden gepland op tijdstippen die het beste passen bij jouw bedrijfsactiviteiten.
 • Kostenbesparing: Bespaar op reiskosten en optimaliseer het trainingsbudget.

      

     Bij het organiseren van een cursus op locatie is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de trainingsomgeving voldoet aan bepaalde eisen. Een geschikte locatie draagt bij aan een effectieve training.

      Hier zijn enkele essentiële punten waaraan de locatie moet voldoen:

 •      Voldoende ruimte: De lesruimte moet voldoende ruimte bieden
  voor praktische oefeningen. Er moet voldoende bewegingsruimte zijn voor deelnemers om de geleerde vaardigheden toe te kunnen passen. 
 •      Schone en veilige ruimte : De lesruimte dient schoon, hygiënisch en veilig te zijn.
 •      Voorzieningen voor de instructeurs: De lesruimte moet zijn voorzien van een scherm of een witte wand, zodat de er een mogelijkheid is om iets te kunnen presenteren.
 •      Geschikt meubilair: Zorg dat iedere deelnemer kan zitten en de mogelijkheid heeft om te kunnen schrijven aan een tafel.
 •      Praktijkgedeelte brand: Indien er een buitenoefening nodig is. Zorg dan voor een vrije ruimte van ca. 3 á 4 aaneengesloten parkeerplaatsen, deze locatie vindt plaats op jullie eigen terrein. Wanneer dit niet kan en je gaat gebruik maken van iemand anders terrein, zorg er dan voor dat er een schriftelijk bevestiging is van de beheerder van het terrein dat dit is toegestaan. Breng ook de omgeving van de ruimte buiten op de hoogte dat er een brandoefening is.

 

     Een goede voorbereiding van de locatie draagt bij aan een succesvolle cursus!

     Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV)EHBOreanimatie, of een andere veiligheidstraining, wij staan klaar om jouw medewerkers de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen.

     Neem gerust contact met ons op voor verdere details en om aanvullende vragen te bespreken. We kijken ernaar uit om samen een veiligheidstraining op maat te organiseren voor jouw organisatie.