BHV cursus Kind en Omgeving

Ben je op zoek naar een specifieke BHV cursus die gericht is op het handelen bij noodsituaties waar kinderen bij betrokken zijn? Dan is de BHV cursus module Kind en Omgeving met NIKTA certificaat en e-learning de ideale keuze voor jou.

Deze module is speciaal ontwikkeld om je kennis en vaardigheden bij te brengen op het gebied van BHV in relatie tot kinderen en hun omgeving. Het biedt een combinatie van e-learning en praktijkgerichte training, zodat je op een flexibele en effectieve manier kunt leren.

De e-learningmodule stelt je in staat om op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang te krijgen tot uitgebreide lesmaterialen en interactieve modules. Je leert over specifieke risico’s en noodsituaties die zich kunnen voordoen bij kinderen, evenals de juiste maatregelen en handelingen die genomen moeten worden.

Na het voltooien van de e-learningmodule neem je deel aan de praktijkdag. Hierin worden de geleerde vaardigheden in een realistische setting toegepast en versterkt. Onder begeleiding van ervaren instructeurs oefen je met specifieke situaties en leer je hoe je adequaat kunt reageren op noodsituaties met kinderen, zoals ongevallen, brand en evacuatie. Het praktijkgedeelte zorgt voor een interactieve en stimulerende leerervaring.

Aan het einde van de cursus ontvang je een NIKTA certificaat als bewijs van jouw bekwaamheid in BHV voor kinderen en hun omgeving. Dit certificaat wordt erkend en gewaardeerd binnen diverse professionele sectoren, zoals kinderopvang, onderwijs en recreatie. Het toont aan dat je de benodigde kennis en vaardigheden hebt om effectief en veilig te handelen in noodsituaties met kinderen.

Met de BHV cursus module Kind en Omgeving met NIKTA certificaat en e-learning investeer je in jouw professionele ontwikkeling en draag je bij aan een veilige omgeving voor kinderen. Je vergroot jouw expertise op het gebied van BHV en bent in staat om snel en doeltreffend te handelen bij noodsituaties met kinderen.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Het is ook mogelijk om een incompany BHV cursus te organiseren op jouw locatie.

Schrijf je nu in voor de BHV cursus module Kind en Omgeving met NIKTA certificaat en e-learning en zorg ervoor dat je optimaal voorbereid bent op het verlenen van hulp in noodsituaties met kinderen. Verhoog je kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen als BHV’er en bied een veilige omgeving voor kinderen.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de BHV cursus Kind en Omgeving? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.