Basiscursus Volwassenen EHBO/Acute Zorg

Wil je graag je kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO en Acute Zorg vergroten? Dan is de EHBO cursus/ Acute Zorg met NIKTA certificaat en e-learning de perfecte keuze voor jou.

Deze cursus biedt een combinatie van e-learning en praktijkgerichte training, waardoor je op een flexibele en effectieve manier kunt leren. De e-learningmodule stelt je in staat om op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang te krijgen tot uitgebreide lesmaterialen en interactieve modules. Je leert over diverse aspecten van EHBO en Acute Zorg, zoals het verlenen van eerste hulp bij verwondingen, reanimatie, behandeling van brandwonden en nog veel meer.

De praktijkgerichte training is bedoeld om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs oefen je met realistische scenario’s en leer je hoe je adequaat kunt handelen bij noodsituaties. Je krijgt de kans om te oefenen met reanimatie, het aanleggen van verbanden en andere belangrijke EHBO-technieken. Deze praktijkervaring zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen opbouwt en de vaardigheden effectief kunt toepassen.

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een NIKTA certificaat. Dit certificaat is erkend en gewaardeerd binnen diverse professionele sectoren en toont aan dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om adequaat te handelen bij noodsituaties. Of je nu werkt in de zorg, onderwijs, kinderopvang of een andere sector waar EHBO van belang is, dit certificaat zal jouw professionele profiel versterken.

Met de EHBO cursus/ Acute Zorg met NIKTA certificaat en e-learning investeer je in je eigen veiligheid en die van anderen. Je vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO en Acute Zorg, waardoor je in staat bent om snel en effectief hulp te verlenen in noodsituaties.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is mogelijk om een incompany EHBO cursus te organiseren op jouw locatie.

Schrijf je nu in voor de EHBO cursus/ Acute Zorg met NIKTA certificaat en e-learning en neem de eerste stap naar een beter opgeleide EHBO’er. Leer levensreddende technieken en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om in noodsituaties te kunnen handelen.

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een herhalingscursus EHBO / Acute Zorg kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Basiscursus Volwassenen EHBO/Acute Zorg? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.