Herhalingscursus Reanimatie incl. AED

Heb je eerder een reanimatiecursus gevolgd en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen? Dan is onze herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training de perfecte gelegenheid om jezelf up-to-date te houden!

Tijdens deze herhalingscursus krijg je de mogelijkheid om je reanimatietechnieken en AED-vaardigheden te oefenen onder begeleiding van ervaren instructeurs. We behandelen de essentiële stappen van reanimatie, zoals borstcompressies, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een AED bij een hartstilstand.

De herhalingscursus is ontworpen om je geheugen op te frissen, eventuele nieuwe richtlijnen of updates door te nemen en te zorgen dat je vertrouwen hebt in je reanimatievaardigheden. We besteden ook aandacht aan scenario-oefeningen, zodat je kunt oefenen met het toepassen van reanimatie en AED in realistische situaties.

Onze instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven om ervoor te zorgen dat je de technieken op de juiste manier uitvoert. Het is belangrijk om regelmatig een herhalingscursus te volgen om je vaardigheden scherp te houden en vertrouwen te hebben in je vermogen om adequaat te handelen tijdens noodsituaties.

De herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training is geschikt voor iedereen die eerder een reanimatiecursus heeft gevolgd en zijn of haar kennis wil opfrissen. Dit geldt voor zowel particulieren als professionals in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, sportclubs en bedrijven.

Blijf voorbereid en zelfverzekerd in noodsituaties door deel te nemen aan onze herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training. Door je vaardigheden regelmatig te herhalen, vergroot je de kans op een succesvolle reanimatie en het redden van levens. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in voor de herhalingscursus!

Kosten: op aanvraag

In de meeste gevallen zijn deze te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een Basis Opleidingscursus Reanimatie incl. AED kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus bij jou thuis? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.