Herhalingscursus Reanimatie incl. AED

Heb je eerder een reanimatiecursus gevolgd en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen? Dan is onze herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training de perfecte gelegenheid om jezelf up-to-date te houden!

Tijdens deze herhalingscursus krijg je de mogelijkheid om je reanimatietechnieken en AED-vaardigheden te oefenen onder begeleiding van ervaren instructeurs. We behandelen de essentiële stappen van reanimatie, zoals borstcompressies, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een AED bij een hartstilstand.

De herhalingscursus is ontworpen om je geheugen op te frissen, eventuele nieuwe richtlijnen of updates door te nemen en te zorgen dat je vertrouwen hebt in je reanimatievaardigheden. We besteden ook aandacht aan scenario-oefeningen, zodat je kunt oefenen met het toepassen van reanimatie en AED in realistische situaties.

Onze instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven om ervoor te zorgen dat je de technieken op de juiste manier uitvoert. Het is belangrijk om regelmatig een herhalingscursus te volgen om je vaardigheden scherp te houden en vertrouwen te hebben in je vermogen om adequaat te handelen tijdens noodsituaties.

De herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training is geschikt voor iedereen die eerder een reanimatiecursus heeft gevolgd en zijn of haar kennis wil opfrissen. Dit geldt voor zowel particulieren als professionals in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, sportclubs en bedrijven.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: ca. 3 uur

Het is ook mogelijk om een incompany Reanimatiecursus te organiseren op jouw locatie.

Blijf voorbereid en zelfverzekerd in noodsituaties door deel te nemen aan onze herhalingscursus reanimatie inclusief AED-training. Door je vaardigheden regelmatig te herhalen, vergroot je de kans op een succesvolle reanimatie en het redden van levens. Neem vandaag nog contact met ons op of schrijf je in voor de herhalingscursus!

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een Opleidingscursus Reanimatie incl. AED kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus Reanimatie incl. AED? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.