Reanimatiecursus incl. AED

Wil je graag leren hoe je levensreddende reanimatie kunt uitvoeren in combinatie met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED)? Dan is onze reanimatiecursus inclusief AED-training de ideale keuze voor jou!

Tijdens deze cursus leer je niet alleen de essentiële reanimatietechnieken, zoals borstcompressies en mond-op-mondbeademing, maar krijg je ook gedegen instructie over hoe je een AED kunt gebruiken bij een hartstilstand. Een AED is een draagbaar apparaat dat automatisch de hartactiviteit analyseert en indien nodig een elektrische schok toedient om het hart weer op gang te brengen.

Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden in het correct uitvoeren van reanimatie en het veilig bedienen van de AED. Je leert hoe je snel kunt reageren in noodsituaties, hoe je een slachtoffer op de juiste manier kunt benaderen en hoe je levensreddende handelingen kunt verrichten totdat professionele hulp arriveert.

De combinatie van reanimatietechnieken en AED-training is van onschatbare waarde. Het vergroot de overlevingskansen bij een hartstilstand aanzienlijk. Door het volgen van deze cursus word je zelfverzekerd en bekwaam in het omgaan met levensbedreigende situaties.

De reanimatiecursus inclusief AED-training is geschikt voor iedereen, zowel particulieren als professionals in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, sportclubs en bedrijven. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NNR) dat aantoont dat je bekwaam bent in reanimatie en AED-gebruik.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: ca. 3 uur
Certificaat: Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Het is ook mogelijk om een incompany Reanimatiecursus te organiseren op jouw locatie.

Wacht niet langer en investeer in levensreddende vaardigheden door onze reanimatiecursus inclusief AED-training te volgen. Je zult niet alleen waardevolle kennis opdoen, maar ook het vertrouwen krijgen om in noodsituaties adequaat te handelen en levens te redden.

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een herhalingscursus reanimatie, AED kun je bij DIZA Opleidingen terecht

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus incl. AED? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.