Woon je in Kesteren, Opheusden, Ochten, Dodewaard of een andere plaats in de buurt? Wil jij samen met je vrienden, familie of collega’s goed voorbereid zijn op noodsituaties met kinderen? Bij DIZA Opleidingen kun je nu eenvoudig de workshop Eerste Hulp aan Kinderen thuis of op locatie organiseren. Deze praktische en interactieve training van 2,5 uur zorgt ervoor dat jullie samen essentiële vaardigheden leren om snel en doeltreffend te reageren bij ongelukken met kinderen.

Waarom een workshop Eerste Hulp aan Kinderen thuis organiseren?

Het organiseren van een cursus in je eigen omgeving biedt veel voordelen. Niet alleen bepaal je zelf de locatie, maar je kunt ook vrienden, familie, collega’s of buren uitnodigen om samen te leren. In een informele setting leer je samen hoe je effectief kunt handelen in noodsituaties met kinderen, waardoor iedereen zich veiliger en beter voorbereid voelt.

Door samen te trainen, kun je elkaar ondersteunen en oefenen in een ontspannen sfeer, wat het leren leuk en interactief maakt.

Wat leer je tijdens de workshop?

Ongelukken met kinderen gebeuren onverwacht. Deze workshop leert je de belangrijkste handelingen voor het bieden van eerste hulp in verschillende situaties, zoals:

Let op: Reanimatie wordt niet behandeld in deze cursus. DIZA Opleidingen biedt echter een aparte cursus kinderreanimatie aan.

Voordelen van het organiseren van de workshop in Kesteren en omgeving:

Waarom kiezen voor DIZA Opleidingen?

Hoe werkt het?

Het organiseren van je eigen workshop Eerste Hulp aan Kinderen is eenvoudig. Verzamel een groep van minimaal 8 personen en kies een locatie in Kesteren of omgeving. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest!

Schrijf je nu in en organiseer jouw cursus!

Wil jij samen met vrienden, familie of collega’s beter voorbereid zijn op noodsituaties met kinderen? Organiseer dan nu jouw eigen workshop bij jou thuis in Kesteren, Opheusden, Ochten, Dodewaard of omgeving. Neem vandaag nog contact op met DIZA Opleidingen en zorg dat jij klaar bent om snel en effectief te handelen!