Herhalingscursus BHV met E-learning

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) opfrissen en een certificering behalen die erkend wordt door NIKTA? Onze Herhalingscursus BHV met E-learning biedt de perfecte gelegenheid om je BHV-certificaat te vernieuwen.

Met onze E-learning modules kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de lesmaterialen. Je herhaalt de belangrijkste aspecten van BHV, zoals brandbestrijding, EHBO-vaardigheden en evacuatieprocedures. De interactieve online lessen zorgen ervoor dat je de informatie op een boeiende en effectieve manier kunt herhalen en versterken.

Na het succesvol afronden van het E-learning gedeelte, neem je deel aan de praktijkgerichte trainingssessies onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tijdens deze sessies krijg je de gelegenheid om je BHV-vaardigheden te oefenen en te verfijnen. De instructeurs bieden waardevolle feedback en begeleiding om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste richtlijnen en technieken.

Door de Herhalingscursus BHV met E-learning en NIKTA-certificering te volgen, toon je aan dat je op de hoogte bent van de nieuwste richtlijnen en procedures op het gebied van BHV. Dit betekent dat je na succesvolle afronding een certificaat ontvangt dat breed erkend wordt door werkgevers en instanties.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is het mogelijk om een incompany BHV cursus (praktijkdag) te organiseren op jouw locatie.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze Herhalingscursus BHV met E-learning. Zo blijven jouw BHV-kennis en vaardigheden up-to-date en verzeker jij jezelf van een geldig BHV-certificaat. Ook zorgen we ervoor dat jij in noodsituaties de juiste hulp kunt bieden.

Ook voor een basisopleiding/ cursus BHV kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus BHV met E-learning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.