Herhalingscursus BHV met E-learning

Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) opfrissen?

Met onze E-learning modules kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de lesmaterialen. Je herhaalt de belangrijkste aspecten van BHV, zoals brandbestrijding, EHBO-vaardigheden en evacuatieprocedures. De interactieve online lessen zorgen ervoor dat je de informatie op een boeiende en effectieve manier kunt herhalen en versterken.

Na het succesvol afronden van het E-learning gedeelte, neem je deel aan de praktijkdag waarin je de kans krijgt om jouw vaardigheden in de praktijk toe te passen en te oefenen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Tijdens deze praktijkdag zullen verschillende scenario’s worden gesimuleerd die je zullen helpen jouw reactievermogen te verbeteren en je voor te bereiden op noodsituaties die zich kunnen voordoen op de werkplek.

De instructeurs bieden waardevolle feedback en begeleiding om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste richtlijnen en technieken.

Aan cursisten die de training hebben bijgewoond en actief hebben deelgenomen aan de cursusactiviteiten wordt een bewijs van deelname verstrekt. Dit bewijs bevestigt dat de cursist heeft deelgenomen aan de training

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA (€20,-)
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is het mogelijk om een incompany BHV cursus (praktijkdag) te organiseren op jouw locatie.

Bij Diza Opleidingen bieden we onze cursisten de keuze tussen een bewijs van deelname en een NIKTA-certificaat, afhankelijk van hun behoeften en vereisten.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze tussen een bewijs van deelname en een NIKTA-certificaat kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van de cursist, werkgever of branche. We adviseren cursisten om de vereisten van hun werkgever of brancheorganisatie te raadplegen alvorens een keuze te maken tussen de twee opties.

Ook voor een basisopleiding/ cursus BHV kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus BHV met E-learning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.