Basiscursus BHV met E-learning

Wil je jezelf voorbereiden op noodsituaties op de werkplek en de basisprincipes van bedrijfshulpverlening (BHV) leren? Onze Basiscursus BHV met E-learning biedt een combinatie van online leren en praktijkgerichte training om je de nodige kennis en vaardigheden te bieden.

Met onze E-learning modules kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de lesmaterialen. Je leert de basisprincipes van BHV, waaronder brandbestrijding, levensreddende handelingen en communicatie tijdens noodsituaties. De interactieve online lessen zorgen ervoor dat je de informatie op een boeiende en effectieve manier kunt absorberen.

Na het voltooien van het E-learning gedeelte, neem je deel aan de praktijkdag, waarin je onder begeleiding van ervaren instructeurs de geleerde vaardigheden in de praktijk brengt. Je krijgt de kans om de geleerde vaardigheden toe te passen en te oefenen in realistische scenario’s. De instructeurs zullen je begeleiden en waardevolle feedback geven om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Onze basiscursus BHV met E-learning is geaccrediteerd door NIKTA, wat betekent dat je na succesvolle afronding een certificaat ontvangt dat erkend wordt door verschillende instanties en werkgevers. Dit certificaat bevestigt jouw bekwaamheid in bedrijfshulpverlening en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Door te kiezen voor onze Basiscursus BHV met E-learning en NIKTA-certificering, investeer je in je eigen veiligheid en die van anderen. Je verwerft waardevolle kennis en vaardigheden die je in staat stellen om snel en effectief te handelen bij noodsituaties op de werkplek.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze Basiscursus BHV met E-learning en NIKTA-certificering. Bereid je voor op noodsituaties en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent om adequaat te reageren op verschillende BHV-scenario’s.

Kosten: op aanvraag

Ook voor een BHV herhalingscursus kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus bij jou thuis? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.