Basiscursus BHV met E-learning

De basisopleiding BHV in combinatie met E-learning neemt naast het doorlopen van het E-learning programma twee dagdelen praktijkles in beslag, dit is incl. examen. De BHV cursus kan zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden.

Met het E-learning programma bereidt de cursist zich voor op twee dagdelen of één hele dag praktijk. Dit voorbereiden doet de cursist in eigen tempo, online op een voor hem of haar geschikt moment en plaats. Na het behalen van het theorie-examen via E –learning kan de cursist zich inschrijven voor het praktijk gedeelte.

Tijdens deze BHV cursus leert de cursist de volgende vaardigheden toe te passen bij:

  • Spoedeisende eerste hulp
  • Niet-spoedeisende eerste hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming

Deze opleidingscursus BHV met E-learning wordt afgesloten met een examen en competentietoets conform de richtlijnen van het NIKTA of NIBHV, onder toezicht van een gecertificeerd instructeur. De geslaagde deelnemer ontvangt het landelijk erkende certificaat/ diploma van het NIKTA of NIBHV.

Kosten: op aanvraag

Ook voor een BHV herhalingscursus kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus bij jou thuis? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.