Basiscursus BHV met E-learning

Wil je jezelf voorbereiden op noodsituaties op de werkplek en de basisprincipes van bedrijfshulpverlening (BHV) leren? Onze Basiscursus BHV met E-learning biedt een combinatie van online leren en praktijkgerichte training om je de nodige kennis en vaardigheden aan te leren.

Met onze E-learning modules kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de lesmaterialen. Je leert de basisprincipes van BHV, waaronder brandbestrijding, levensreddende handelingen en communicatie tijdens noodsituaties. De interactieve online lessen zorgen ervoor dat je de informatie op een boeiende en effectieve manier in je op kunt. Na het voltooien van het E-learning gedeelte, neem je deel aan de praktijkdag, waarin je onder begeleiding van ervaren instructeurs de geleerde vaardigheden in de praktijk brengt. Je krijgt de kans om de geleerde vaardigheden toe te passen en te oefenen in realistische scenario’s. De instructeurs zullen je begeleiden en waardevolle feedback geven om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit biedt je de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de procedures en handelingen die nodig zijn in noodsituaties op de werkvloer.

Door de combinatie van E-learning en praktijktraining biedt de Basiscursus BHV met E-learning en praktijkdag een een uitgebreide leerervaring die zowel flexibel als effectief is. Je verwerft niet alleen theoretische kennis, maar je krijgt ook de kans om je vaardigheden in de praktijk te brengen en te verfijnen. Op deze manier ben je goed voorbereid om te handelen in noodsituaties en een waardevolle bijdrage te leveren aan de veiligheid op de werkplek.

Aan cursisten die de training hebben bijgewoond en actief hebben deelgenomen aan de cursusactiviteiten wordt een bewijs van deelname verstrekt. Dit bewijs bevestigt dat de cursist heeft deelgenomen aan de training

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA (€20,-)
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is het mogelijk om een incompany BHV cursus (praktijkdag) te organiseren op jouw locatie.

Bij Diza Opleidingen bieden we onze cursisten de keuze tussen een bewijs van deelname en een NIKTA-certificaat, afhankelijk van hun behoeften en vereisten.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze tussen een bewijs van deelname en een NIKTA-certificaat kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van de cursist, werkgever of branche. We adviseren cursisten om de vereisten van hun werkgever of brancheorganisatie te raadplegen alvorens een keuze te maken tussen de twee opties.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Basiscursus BHV met E-learning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.