Basiscursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen

Wil je leren hoe je adequaat kunt handelen bij noodsituaties met kinderen? Onze cursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, en je ontvangt een erkend NIKTA-certificaat!

Deze uitgebreide cursus biedt een combinatie van e-learning en een praktijkdag, zodat je op een flexibele en efficiënte manier kunt leren en je vaardigheden kunt oefenen. Als eerste stap volg je de e-learningmodule, waarbij je op je eigen tempo toegang hebt tot uitgebreide leerstof, interactieve modules en praktijkoefeningen. Deze e-learningmodule is specifiek ontworpen om je alle nodige kennis en vaardigheden bij te brengen op het gebied van Kinder EHBO/ Acute Zorg.

Tijdens de e-learningmodule leer je over diverse onderwerpen, zoals reanimatie, het behandelen van verwondingen en ziektes bij kinderen, het herkennen van noodsituaties en het nemen van de juiste stappen in geval van nood. Interactieve opdrachten en toetsen stellen je in staat om je kennis te toetsen en te versterken, zodat je goed voorbereid bent op de praktijkdag.

Na het afronden van de e-learningmodule neem je deel aan de praktijkdag, waarin je onder begeleiding van ervaren instructeurs de geleerde vaardigheden in de praktijk brengt. Je leert niet alleen de theorie, maar oefent ook met scenario’s en simulaties om je vaardigheden in de praktijk te brengen.

Aan het einde van de cursus ontvang je een NIKTA certificaat, wat aantoont dat je gekwalificeerd bent in Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen. Dit certificaat is waardevol voor professionals die werken met kinderen, zoals pedagogisch medewerkers, leerkrachten, oppasouders en andere zorgverleners. Het toont aan dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om effectief te handelen in noodsituaties waar kinderen bij betrokken zijn.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is mogelijk om een incompany EHBO cursus te organiseren op jouw locatie.

Investeer in de veiligheid en het welzijn van kinderen door deel te nemen aan onze cursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen met een erkend NIKTA-certificaat. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in om de vaardigheden te leren die van onschatbare waarde kunnen zijn in noodsituaties met kinderen.

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een herhalingscursus Kinder EHBO / Acute Zorg bij kinderen kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Basiscursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.