Herhalingscursus Kinder EHBO/ Acute Zorg bij kinderen

Heb je eerder een cursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen gevolgd en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen? Dan is onze herhalingscursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen de perfecte gelegenheid om jezelf up-to-date te houden!

Deze herhalingscursus biedt een combinatie van e-learning en een praktijkdag, waardoor je de nodige kennis op doet en de praktische vaardigheden kunt oefenen. Als eerste stap volg je de e-learningmodule op je eigen tempo en op een moment dat jou het beste uitkomt. Hierbij krijg je toegang tot leerstof, interactieve die specifiek gericht zijn op het verlenen van eerste hulp aan kinderen. De e-learningmodule geeft je een uitgebreid overzicht van belangrijke onderwerpen binnen de Kinder EHBO/ Acute Zorg. Je leert over reanimatie, het behandelen van verwondingen en ziektebeelden bij kinderen, het herkennen van noodsituaties en het nemen van de juiste stappen in geval van nood.

Na het voltooien van de e-learningmodule neem je deel aan een praktijkdag. Onze instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven om ervoor te zorgen dat je de technieken op de juiste manier uitvoert. Je oefent met realistische scenario’s en krijgt waardevolle feedback om je vaardigheden verder te ontwikkelen. De praktijkdag biedt een interactieve en stimulerende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Na succesvolle afronding van de Herhalingscursus Kinder EHBO/ Acute Zorg bij kinderen ontvang je een certificaat van het NIKTA. Dit certificaat bevestigt je bekwaamheid en competentie op het gebied van Kinder EHBO/ Acute Zorg. Het is een waardevolle erkenning die aantoont dat je over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt om adequaat te handelen in noodsituaties waarbij kinderen betrokken zijn.

Blijf voorbereid en zelfverzekerd in noodsituaties met kinderen door deel te nemen aan onze herhalingscursus Kinder EHBO/Acute Zorg bij kinderen. Door je vaardigheden regelmatig te herhalen, vergroot je de kans op een effectieve hulpverlening en draag je bij aan de veiligheid en het welzijn van kinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in voor de herhalingscursus!

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: 8 uur (praktijkdag)
Certificaat: NIKTA
Geldigheid: 1 jaar

Vanaf 6 personen is mogelijk om een incompany EHBO cursus te organiseren op jouw locatie.

In de meeste gevallen zijn deze kosten te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een opleiding/ basis cursus Kinder EHBO / Acute Zorg bij kinderen kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus Kinder EHBO/ Acute Zorg bij kinderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.