Herhalingscursus Kinderreanimatie incl. AED

Heb je eerder een cursus kinderreanimatie inclusief AED-training gevolgd en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen? Dan is onze herhalingscursus kinderreanimatie inclusief AED-training de perfecte gelegenheid om jezelf up-to-date te houden!

Tijdens deze herhalingscursus krijg je de mogelijkheid om je reanimatietechnieken specifiek gericht op kinderen te oefenen onder begeleiding van ervaren instructeurs. We besteden aandacht aan de juiste stappen van kinderreanimatie, zoals borstcompressies, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een speciale AED voor kinderen.

De herhalingscursus is ontworpen om je geheugen op te frissen, eventuele nieuwe richtlijnen of updates door te nemen en te zorgen dat je vertrouwen hebt in je kinderreanimatievaardigheden. We besteden ook aandacht aan scenario-oefeningen, zodat je kunt oefenen met het toepassen van kinderreanimatie en AED-gebruik in realistische situaties.

Onze instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven om ervoor te zorgen dat je de technieken op de juiste manier uitvoert. Het is belangrijk om regelmatig een herhalingscursus te volgen om je vaardigheden scherp te houden en vertrouwen te hebben in je vermogen om adequaat te handelen tijdens noodsituaties met kinderen.

De herhalingscursus kinderreanimatie inclusief AED-training is geschikt voor iedereen die eerder een kinderreanimatiecursus heeft gevolgd en zijn of haar kennis wil opfrissen. Dit geldt voor ouders, verzorgers, leerkrachten, oppassen en andere professionals die regelmatig met kinderen werken.

Prijs: vanaf     excl. BTW per persoon
Duur: ca. 3 uur  
Certificaat: Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Het is ook mogelijk om een incompany Reanimatiecursus te organiseren op jouw locatie.

Blijf voorbereid en zelfverzekerd in noodsituaties met kinderen door deel te nemen aan onze herhalingscursus kinderreanimatie inclusief AED-training. Door je vaardigheden regelmatig te herhalen, vergroot je de kans op een succesvolle reanimatie en het redden van levens van kinderen. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in voor de herhalingscursus!

In de meeste gevallen zijn deze te declareren bij de ziektekostenverzekering
Ook voor een basis opleiding Kinderreanimatie kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Heb je een (snelle) vraag? Stuur ons dan snel een WhatsApp berichtje via onderstaand telefoonnummer!

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Herhalingscursus Kinderreanimatie incl. AED? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.