Reanimatiecursus baby’s en kinderen incl. AED

De cursus kinderreanimatie/ PBLS incl. AED neemt één dagdeel in beslag. De cursus kan zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden.

Ben je een ouder, verzorger of professional die graag wil leren hoe je effectief reanimatie kunt toepassen bij baby’s en kinderen? Onze reanimatiecursus specifiek gericht op baby’s en kinderen inclusief AED-training biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Tijdens deze cursus leer je de juiste reanimatietechnieken toepassen bij baby’s en kinderen in noodsituaties. We behandelen onderwerpen zoals borstcompressies, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een AED speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen. Door de specifieke benadering voor deze leeftijdsgroepen, kun je adequaat handelen en levensreddende hulp bieden.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en praktische tips geven om je vertrouwen te vergroten bij het reanimeren van baby’s en kinderen. We zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om snel en doeltreffend te handelen in noodsituaties.

De reanimatiecursus voor baby’s en kinderen inclusief AED-training is geschikt voor ouders, verzorgers, leerkrachten, oppassen en andere professionals die regelmatig met baby’s en kinderen werken. Na het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Het is van vitaal belang om te weten hoe je moet reanimeren bij baby’s en kinderen, omdat zij specifieke behoeften hebben in noodsituaties. Door het volgen van deze cursus vergroot je je vermogen om levens te redden en te handelen wanneer elke seconde telt.

Investeer in de veiligheid van baby’s en kinderen door deel te nemen aan onze reanimatiecursus speciaal voor deze doelgroep, inclusief AED-training. Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je in om de vaardigheden te leren die van onschatbare waarde kunnen zijn in geval van een noodgeval met een baby of kind.

Kosten: op aanvraag

In de meeste gevallen zijn deze te declareren bij de Ziektekostenverzekering
Ook voor een herhalingscursus Kinderreanimatie kan je bij DIZA Opleidingen terecht.

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reanimatiecursus bij jou thuis? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.